MENU

SUSPIRIA

Tolkning av skräckfilmen Suspiria (1977) av Dario Argento för Filmtidskriften FLM. Affischen medföljer vinternumret 2018 och kan inte köpas separat.
Read More ›

DANSMÄSSAN

Visuell identitet för Dansmässan 2018. Idén baseras på att ge den svarta grundlogotypen kropp, rörelse och en ny ”kostym” varje år. Identiteten existerar även i rörlig form: >se här< Samarbete med Sepidar Hosseini. Dansmässan pågick 13-15 november 2018 på ett flertal platser i Stockholm. Dansmässan arrangeras av Danscentrum Stockholm. Årets urvalsgrupp har bestått av Anja Arnquist, Anna Berglund, Maryam Nikandish, Gabriel Smeets och Clara West.
Read More ›

BOTKYRKA KONSTHALL

Grafisk identitet till Botkyrka konsthall. Botkyrka konsthall genomgår för närvarande en flytt till Fittja. Den nya konsthallen står klar 2019. I samband med flytten tar Botkyrka konsthall fram en ny identitet och en hy hemsida. Botkyrka konsthall är en experimentiell och flexibel mötesplats i konstant rörelse. Logotypens till hälften statiska och till hälften rörliga ordbild utgör grunden för identiteten. Logotypen finns i ett flertal färgvariationer. I Botkyrka konsthalls visuella identitet ingår ett antal kännetecknande ”moduler” som tillsammans bildar mönster. Modulernas former är sprungna ur logotypens former och mellanrumsformer. De fungerar som en förlängning av logotypen. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

MVLARBOK

En målarbok som tar avstamp i myten om att antikens statyer skulle ha varit vita. I själva verket var de målade i starka färger. Hur tror du att de såg ut? Alla sidor är perforerade så att de enkelt går att riva ut och använda som affischer. Samarbete med Minna Sakaria. Kontakta mig för mer information: agnes.florin(a)gmail.com.
Read More ›

SVERIGES RÖSTER

Grafisk identitet till Sveriges Röster, ett samarbete mellan Fanzingo och SVT. Samarbete med Studio Sakaria.
Read More ›

LOVING LORNA

Logotyp och grafiskt material till Annika och Kristina Karlssons prisbelönta dokumentärfilm Loving Lorna. Läs mer här!
Read More ›

BEGÄRETS SPELPLATS

Grafiskt material till föreställningen Begärets Spelplats – cinemaoke i den filmhistoriska garderoben, som sattes upp 17-23 november på Studio Mossutställningar i Stockholm. I Begärets spelplats spelas några av queerfilmhistoriens mest laddade ögonblick upp i sju olika rum. I cinemaoke får du imitera och experimentera med filmsekvenser. Precis som i all imitation är scenerna öppna för omtolkningar och förskjutningar. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

JUBILEUMSPARKEN

Omslagsillustration och illustration i inlagan i Göteborgs Stads publikation Jubileumsparken. Om att bygga plats. Assistentjobb för Studio Parasto Backman.
Read More ›

GIRLS WILL MAKE YOU BLUSH

Typografi och illustrationer till föreställningen Girls Will Make You Blush på Unga Klara. Assistentjobb till Studio Parasto Backman.
Read More ›

UNGA KLARA

Bokstäverna som utgör orden ”Unga Klara” är specialritade för att signalera Unga Klaras strävan att utforska teater ur olika perspektiv. Bokstavsformerna är omöjliga då perspektiven är oändliga. Övriga typsnitt är ritade av Carolina Laudon. Assistentjobb för Studio Parasto Backman.
Read More ›

PK

Typografi till kampanjen PK – det finaste vi har. Läs mer här! Assistentjobb till Bergen graphic design studio och Studio Parasto Backman.
Read More ›