MENU

DANSMÄSSAN

Visuell identitet för Dansmässan 2018. Idén baseras på att ge den svarta grundlogotypen kropp, rörelse och en ny ”kostym” varje år. Identiteten existerar även i rörlig form: >se här< Samarbete med Sepidar Hosseini. Dansmässan pågick 13-15 november 2018 på ett flertal platser i Stockholm. Dansmässan arrangeras av Danscentrum Stockholm. Årets urvalsgrupp har bestått av Anja Arnquist, Anna Berglund, Maryam Nikandish, Gabriel Smeets och Clara West.
Read More ›

BOTKYRKA KONSTHALL

Grafisk identitet till Botkyrka konsthall. Botkyrka konsthall genomgår för närvarande en flytt till Fittja. Den nya konsthallen står klar 2019. I samband med flytten tar Botkyrka konsthall fram en ny identitet och en hy hemsida. Botkyrka konsthall är en experimentiell och flexibel mötesplats i konstant rörelse. Logotypens till hälften statiska och till hälften rörliga ordbild utgör grunden för identiteten. Logotypen finns i ett flertal färgvariationer. I Botkyrka konsthalls visuella identitet ingår ett antal kännetecknande ”moduler” som tillsammans bildar mönster. Modulernas former är sprungna ur logotypens former och mellanrumsformer. De fungerar som en förlängning av logotypen. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

INVITER

Grafiskt material till föreställningen Inviter – cinemaoke i den bergmanska garderoben, som sattes upp 1-4 juli 2018 i Almedalen med anledning av Bergman 100 år. Inviter är en interaktiv performanceföreställning med utgångspunkt i queera karaktärer i fem Bergman-filmer. I cinemaoke får publiken kiva in i de erfarenheter och känslor som gestaltas på duken.
Read More ›

SVERIGES RÖSTER

Grafisk identitet till Sveriges Röster, ett samarbete mellan Fanzingo och SVT. Samarbete med Studio Sakaria.
Read More ›

MIN BÖRDA

Logotyp och grafiskt material till Niki Lindroth von Bahrs mångfaldigt prisbelönta kortfilm Min Börda. Mer information här! Hela filmen finns att se på SVTplay till och med 28/10 2018.   Manus och regi: Niki Lindroth von Bahr Producent: Kalle Wettre, Malade Musik: Hans Appelqvist Texter: Martin Luuk Röster: Klungan
Read More ›

LOVING LORNA

Logotyp och grafiskt material till Annika och Kristina Karlssons prisbelönta dokumentärfilm Loving Lorna. Läs mer här!
Read More ›

BEGÄRETS SPELPLATS

Grafiskt material till föreställningen Begärets Spelplats – cinemaoke i den filmhistoriska garderoben, som sattes upp 17-23 november på Studio Mossutställningar i Stockholm. I Begärets spelplats spelas några av queerfilmhistoriens mest laddade ögonblick upp i sju olika rum. I cinemaoke får du imitera och experimentera med filmsekvenser. Precis som i all imitation är scenerna öppna för omtolkningar och förskjutningar. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

UNGA KLARA

Bokstäverna som utgör orden ”Unga Klara” är specialritade för att signalera Unga Klaras strävan att utforska teater ur olika perspektiv. Bokstavsformerna är omöjliga då perspektiven är oändliga. Övriga typsnitt är ritade av Carolina Laudon. Assistentjobb för Studio Parasto Backman.
Read More ›

PK

Typografi till kampanjen PK – det finaste vi har. Läs mer här! Assistentjobb till Bergen graphic design studio och Studio Parasto Backman.
Read More ›

TENSTA DANSAR

Identitet och grafiskt material till dansfestivalen Tensta Dansar. Samarbete med Moa Schulman.
Read More ›

KOKO KOMMUNKOREOGRAF

Logotyp till KOKO/Kommunkoreograf. Under 2016-2018 drivs ett utvecklingsprojekt hos DIS för att stärka och utveckla strukturerna kring ett dansresidens i en kommun. DIS har genom medel från Kulturrådet och Stockholms läns landsting hittills utlyst tre dansresidens där danskonstnären eller dansgruppen blir KOKO/Kommunkoreograf i en kommun i länet.
Read More ›