MENU

SUSPIRIA

Tolkning av skräckfilmen Suspiria (1977) av Dario Argento för Filmtidskriften FLM. Affischen medföljer vinternumret 2018 och kan inte köpas separat.
Read More ›

HILDA JAKOBSSON

Bokomslag till Hilda Jakobssons avhandling Jag var kvinna. Flickor, kärlek och sexualitet i Agnes von Krusenstiernas tidiga romaner (Stockholms Universitet, institutionen för kultur och estetik). Bokomslaget efterliknar en flickrumstapet. Om böcker läggs kring varandra rapporterar mönstret.
Read More ›

INVITER

Grafiskt material till föreställningen Inviter – cinemaoke i den bergmanska garderoben, som sattes upp 1-4 juli 2018 i Almedalen med anledning av Bergman 100 år. Inviter är en interaktiv performanceföreställning med utgångspunkt i queera karaktärer i fem Bergman-filmer. I cinemaoke får publiken kiva in i de erfarenheter och känslor som gestaltas på duken.
Read More ›

HALCYON DAYS

Låtbild till China Yggströms singel Halcyon Days som släpptes i mars 2018. Till släppet producerades sju handmålade muggar med låtbilden som motiv. Läs mer om singeln här!
Read More ›

SVENSKA TECKNARE

Illustration och formgivning av Svenska Tecknares informationsblad som skickades ut till alla medlemmar. Illustrationen förmedlar den styrka, gemenskap och växtkraft som medlemmarna och organisationen besitter.
Read More ›

MVLARBOK

En målarbok som tar avstamp i myten om att antikens statyer skulle ha varit vita. I själva verket var de målade i starka färger. Hur tror du att de såg ut? Alla sidor är perforerade så att de enkelt går att riva ut och använda som affischer. Samarbete med Minna Sakaria. Kontakta mig för mer information: agnes.florin(a)gmail.com.
Read More ›

ACTION AID

Illustrerat julklappspapper till Action Aids julkampanj. De illustrerade stjärnorna består av mensskydd – vilket också är gåvan du ger när du stödjer kampanjen. Läs mer här!
Read More ›

SVERIGES RÖSTER

Grafisk identitet till Sveriges Röster, ett samarbete mellan Fanzingo och SVT. Samarbete med Studio Sakaria.
Read More ›

UNPACKING SWEDISH SUSTAINABILITY

Omslag och inlaga till Anna Hults doktorsavhandling Unpacking Swedish Sustainability. The promotion and circulation of sustainable urbanism (KTH 2017).
Read More ›

BEGÄRETS SPELPLATS

Grafiskt material till föreställningen Begärets Spelplats – cinemaoke i den filmhistoriska garderoben, som sattes upp 17-23 november på Studio Mossutställningar i Stockholm. I Begärets spelplats spelas några av queerfilmhistoriens mest laddade ögonblick upp i sju olika rum. I cinemaoke får du imitera och experimentera med filmsekvenser. Precis som i all imitation är scenerna öppna för omtolkningar och förskjutningar. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

NORSTEDTS

Illustration till Norstedts författarpresentation av Elena Ferrante.
Read More ›

JUBILEUMSPARKEN

Omslagsillustration och illustration i inlagan i Göteborgs Stads publikation Jubileumsparken. Om att bygga plats. Assistentjobb för Studio Parasto Backman.
Read More ›

GIRLS WILL MAKE YOU BLUSH

Typografi och illustrationer till föreställningen Girls Will Make You Blush på Unga Klara. Assistentjobb till Studio Parasto Backman.
Read More ›

ANFANGER

Anfanger till Petra Werners avhandling Ett Medialt Museum. Lärandets estetik i svensk television 1956-1969 (Södertörns högskola).
Read More ›

DIABETESFONDEN

Illustrationer till Diabetesfondens gåvobevis.
Read More ›

BIRDS & WHALES

Affischer i storlek 50×70. Offset-tryck på fint papper med handmålade detaljer i guld- och silverfärg. Samarbete med Moa Schulman.
Read More ›

TENSTA DANSAR

Identitet och grafiskt material till dansfestivalen Tensta Dansar. Samarbete med Moa Schulman.
Read More ›