MENU

DANSMÄSSAN

Visuell identitet för Dansmässan 2018. Idén baseras på att ge den svarta grundlogotypen kropp, rörelse och en ny ”kostym” varje år. Identiteten existerar även i rörlig form: >se här< Samarbete med Sepidar Hosseini. Dansmässan pågick 13-15 november 2018 på ett flertal platser i Stockholm. Dansmässan arrangeras av Danscentrum Stockholm. Årets urvalsgrupp har bestått av Anja Arnquist, Anna Berglund, Maryam Nikandish, Gabriel Smeets och Clara West.
Read More ›

BOTKYRKA KONSTHALL

Grafisk identitet till Botkyrka konsthall. Botkyrka konsthall genomgår för närvarande en flytt till Fittja. Den nya konsthallen står klar 2019. I samband med flytten tar Botkyrka konsthall fram en ny identitet och en hy hemsida. Botkyrka konsthall är en experimentiell och flexibel mötesplats i konstant rörelse. Logotypens till hälften statiska och till hälften rörliga ordbild utgör grunden för identiteten. Logotypen finns i ett flertal färgvariationer. I Botkyrka konsthalls visuella identitet ingår ett antal kännetecknande ”moduler” som tillsammans bildar mönster. Modulernas former är sprungna ur logotypens former och mellanrumsformer. De fungerar som en förlängning av logotypen. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

INVITER

Grafiskt material till föreställningen Inviter – cinemaoke i den bergmanska garderoben, som sattes upp 1-4 juli 2018 i Almedalen med anledning av Bergman 100 år. Inviter är en interaktiv performanceföreställning med utgångspunkt i queera karaktärer i fem Bergman-filmer. I cinemaoke får publiken kiva in i de erfarenheter och känslor som gestaltas på duken.
Read More ›

SVENSKA TECKNARE

Illustration och formgivning av Svenska Tecknares informationsblad som skickades ut till alla medlemmar. Illustrationen förmedlar den styrka, gemenskap och växtkraft som medlemmarna och organisationen besitter.
Read More ›

MVLARBOK

En målarbok som tar avstamp i myten om att antikens statyer skulle ha varit vita. I själva verket var de målade i starka färger. Hur tror du att de såg ut? Alla sidor är perforerade så att de enkelt går att riva ut och använda som affischer. Samarbete med Minna Sakaria. Kontakta mig för mer information: agnes.florin(a)gmail.com.
Read More ›

IMAGO

Verket IMAGO ställdes ut som en installation i Malmö 2011. På uppdrag av Jorun Jonasson har jag och Moa Schulman tolkat verket till en bok. Konstverket berättar om den svenska björnstammen som ökar i storlek. Det visar sig att det är unga kvinnor som förvandlas till björnar. Forskning och bevis har samlats, studier har gjorts. Materialet är skrivet (forskarstudier, dagboksanteckningar, tidnings-urklipp och brevväxlingar) och kompletterat av ett flertal fysiska objekt. Boken är formgiven för att attrahera en person som genomgår/genomgått en metamorfos (en björn). 20 exemplar av upplagan på 200 ligger i en handbunden låda av brun återvunnen kartong. Insidan är fodrad med ark som är marmorerade i blåbär och raklödder. Alla ark som använts till att fodra med är i original (alla lådor är unika). Papper: Cyclus Offset, som är ett naturvitt papper med synliga fibrer och spår av pappersmassa. Skyddsomslagen är blåbärsstänkta, alla omslag är i original och unika. Färg: Dutone-tryck med två PMS-färger (Violet U och U476 (brun)) Samarbete med Moa Schulman.
Read More ›

SVERIGES RÖSTER

Grafisk identitet till Sveriges Röster, ett samarbete mellan Fanzingo och SVT. Samarbete med Studio Sakaria.
Read More ›

UNPACKING SWEDISH SUSTAINABILITY

Omslag och inlaga till Anna Hults doktorsavhandling Unpacking Swedish Sustainability. The promotion and circulation of sustainable urbanism (KTH 2017).
Read More ›

BEGÄRETS SPELPLATS

Grafiskt material till föreställningen Begärets Spelplats – cinemaoke i den filmhistoriska garderoben, som sattes upp 17-23 november på Studio Mossutställningar i Stockholm. I Begärets spelplats spelas några av queerfilmhistoriens mest laddade ögonblick upp i sju olika rum. I cinemaoke får du imitera och experimentera med filmsekvenser. Precis som i all imitation är scenerna öppna för omtolkningar och förskjutningar. Samarbete med Sepidar Hosseini.
Read More ›

GIRLS WILL MAKE YOU BLUSH

Typografi och illustrationer till föreställningen Girls Will Make You Blush på Unga Klara. Assistentjobb till Studio Parasto Backman.
Read More ›

STOCKHOLM I LJUS OCH SVÄRTA

Formgivning av Hasse Lindroths konstbok Stockholm i ljus och svärta (Carlsson bokförlag) med gravyrer av Stockholms stadsbild. Texter av Per Cornell och fotografier av Karin Nilsson.
Read More ›